Locatie / Parcours

Start en Finish Locatie:
Accommodatie av Passaat
Andoornlaan 38, Papendrecht

Aanrijroutes

Route komende vanuit Rotterdam:
A15 afslag N3 naar Papendrecht, op de N3 1e afslag naar Papendrecht, onderaan de afrit rechtsafslaan en bij de verkeerslichten weer rechtsaf de Platanenlaan in. De 2e afslag rechts (Eikenlaan) nemen dan de 3e afslag rechts de Andoornlaan in, voorbij het viaduct verder de aanwijzingen van de parkeerwacht opvolgen.

Route komende vanuit Gorinchem:
A15 afslag N3 naar Papendrecht, op de N3 1e afslag naar Papendrecht, onderaan de afrit linksaf slaan bij de 2e verkeerslichten linksaf slaan, de Westkil op deze blijven volgen. Bij de 1e rotonde deze ¾ rond en bij de 2e rotonde verder de aanwijzingen van de parkeerwacht volgen.

Vanuit Breda/Dordrecht:
A16 afslag N3 naar Papendrecht, over de Merwedebrug de afslag Papendrecht nemen onderaan de afslag rechtsaf slaan, bij de 2e verkeerslichten linksaf slaan, de Westkil op deze blijven volgen. Bij de 1e rotonde deze ¾ rond en bij de 2e rotonde verder de aanwijzingen van de parkeerwacht volgen.

Of:
A16 afslag N3 naar Papendrecht, over de Merwedebrug de afslag Papendrecht nemen onderaan de afslag linksaf slaan en bij de verkeerslichten rechtsaf de Platanenlaan in. De 2e afslag rechts(Eikenlaan) nemen dan de 3e afslag rechts de Andoornlaan in, voorbij het viaduct verder de aanwijzingen van de parkeerwacht opvolgen.

Waarschuwing

Voorkom wild parkeren in de wijken(op fietspaden, in de plantsoenen etc.), de politie heeft aangekondigd dat bij overtreding van de parkeerregels bekeurd zal gaan worden. Dus als de bij de accommodatie behorende parkeerplaatsen, die gewoon bereikbaar zijn, vol zijn en u in de woonwijken moet parkeren zet u auto dan volgens de regels weg, dan voorkomt u een bekeuring. De route van de lenteloop gaat weer over een uitdagend afwisselend parcours.